Samsung Kies

Samsung Kies for Mac kies-3

Synchroniseer Samsung-toestellen met je Mac

VOOR

 • Beheer je Android-toestel vanaf je Mac
 • Data synchroniseren
 • Back-ups maken
 • Firmware updates

TEGEN

 • Kan geen data met DRM-bevelilging back-uppen
 • Heeft last van bugs bij sommige toestellen

Niet bijzonder
5

Synchroniseert met Outlook en updatet je firmware

Naast het synchroniseren is het met Samsung Kies voor Mac ook mogelijk om firmware-updates te installeren. De app krijgt regelmatig updates om zo compatibel te zijn met de nieuwste mobiele releases van Samsung. Daarnaast is Samsung Kies geschikt om je contacten en agenda's over te zetten van je mobiel naar je Mac en andersom.

Gebruik je Microsoft Office, dan kun je met Samsung Kies eenvoudig je Outlook e-mail en agenda beheren. Samsung Kies is ook erg handig als back-up-gereedschap. Alle data op je telefoon, inclusief favorieten van je browser, instellingen, wekkers, contacten, muziek, video's en foto's,  back-up je met Samsung Kies. Het is echter niet mogelijk om een back-up te maken van multimedia met DRM-beveiliging.

Bugs tijdens het synchroniseren

Helaas hebben veel gebruikers problemen als ze hun Android-toestel aan hun Mac proberen te koppelen met Samsung Kies. Soms kan er helemaal geen verbinding gemaakt worden, andere keren worden mappen en foto's niet goed gesynchroniseerd. In versie 2.0 zijn enkele van deze bugs opgelost en is ondersteuning voor OS X Mountain Lion toegevoegd.

Conclusie

Samsung Kies is een handige app voor Mac-gebruikers met Samsung-toestellen. Wees echter voorbereid op sporadische bugs of verbindingsproblemen.

Samsung Kies voor Mac is de officiële tool van Samsung waarmee je muziek en video's beheert op je Samsung-apparaat. Heb je zowel een Mac als een Samsung-toestel met Android, dan is deze app eigenlijk onmisbaar.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
Samsung Kies

Download

Samsung Kies for Mac kies-3

Beoordelingen about Samsung Kies

 • door Anonymous

  Samsung Gio.
  Wanneer zal dit compatibel zijn voor de Samsung Gio op de Mac? Op de gewone pc gaat dit wel... Gro...   Meer